alvian-cs blog

Lirik Lagu Ball Kepoth - Bakul Kentang

Lirik Lagu Ball Kepoth - Bakul Kentang

(foto: ilustrasi dari coretanpetualang.wordpress.com)

INTRO:

Woy, kenalna
Nyong Riki, Nyong cah Ndieng
Anake bakul kentang
Kiye kancane nyong, Feri pada bae cah Ndieng
Anake pak Suherdi

Lah, celes nyong wes mikuli kentang
Tambah kon ngirim wedang
Celes sing mbener bae rika, kang
Mane, nek ora gelem di tendang

Isuk-isuk wes digugah karo Bapake
Kon mangkat pahal maring  nggegane
Padahal nyong agi pol angete
Kudungan selimut tambah kelon karo mboke
Prige carane alesan apa bae
Ben enyong bisa tetep meremna matane
Tapi bapake tetep bae ngezel
Karo macok-macoki lambene nyong shock geh!

Meh bendinane kaya ngene
Kon macul, kon melis
Tapi nyong seneng nek agi panene
Tapi prige Mane, timbang dadi maling
Hehe, mending mikuli kentang karo pawang

Lah, celes nyong wes mikuli kentang
Tambah kon ngirim wedang
Celes sing mbener bae rika, kang
Mane, nek ora gelem di tendang

Rata-rata wong dieng uripe ngurusi alas
Langka rasane wong Ndieng sing dadi PNS
Siki ra papa sing penting uripe sukses
Njur bisa tuku montor mereke Honda Jazz
Wong Ndieng kabeh ngrasani padha nandur kentang
Tur nek panen, kentang padha wedehi keranjang
Tekan ngumah langsung di nyawang pawang
Sing merei wong pawang weni ngregani larang

Hehe, I love Dieng, Bakul Kentang

Lah, celes nyong wes mikuli kentang
Tambah kon ngirim wedang
Celes sing mbener bae rika, kang
Mane, nek ora gelem di tendang

Ngalas, awake remek sekali
Apa maning nek agi mikuli lemi
Pojoke kaya disunduki nggo glathi
Nek macul bokonge petatang betenteng
Kaya wong belet ngising
Tapi ora papa wong enyong cah Ndieng

Lah, celes nyong wes mikuli kentang
Tambah kon ngirim wedang
Celes sing mbener bae rika, kang
Mane, nek ora gelem di tendang

Isuk-isuk akeh wong wes padha mangkat ngalas
Didelengna cok esih ngerasa melas
Nggo nyukupi keluarga men mangan beras
Njur wedang sing rasane kaya marimas

Tapi akeh anak sing ra duwe ati
Wes ngerti pae'ne agi mikuli lemi
Malah neng mburine ngece karo militi
Mangkel jarene wong ra ditukokna Honda Skupi

Download lagunya di Reverbnation



10 Comments

10 comments:

  1. I like it.
    nyg ricky nyg cah dieng, anake bakul kentang..
    aku suka itu..
    terima kasih juga untuk itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oke, terimakasih atas kunjungannya. Salam hangat dari Banjarnegara, kota lagu ini dibuat. :)

      Delete
    2. saya buat di dieng bkan bnjarnegara .. hha

      Delete
    3. Oalah ternyata ini Mas Riki.
      Ya kan Dieng juga termasuk kawasan yang masuk ke Kabupaten Banjarnegara.
      Oke sip kang! Terus berkarya Riki cah Ndieng! Hehe

      Delete
  2. siiiiiip..kereeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih banyak bos, salam dari Banjarnegara.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf Mas, komentar ane hapus karena menyertakan link aktif

      Delete
  4. itu lagu gue dari dieng wonosobo bukan banjarnegara .. hha

    ReplyDelete

Lirik Lagu Ball Kepoth - Bakul Kentang Lirik Lagu Ball Kepoth - Bakul Kentang